6. Sınıflar Bilgi Yarışması

6. Sınıf Bilgi Yarışması 10 Ocak 2024 Çarşamba günü okul konferans salonumuzda yapıldı.

12.01.2024 82

Saat 10.20'de başlayan yarışma oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. 6-B ve 6-D sınıfları 20 soru sonunda 150 puan alarak birinciliği paylaştılar. Daha sonra yedek sorulara geçildi ve yedek sorularda da tam 7 soru boyunca iki sınıfta birbirine üstünlük sağlayamadı. 8. yedek soru sonunda 6-D sınıfının yanlış cevap vermesi ile 6-B sınıfı 6. Sınıf Bilgi yarışmasında 1. oldu.

Yarışmaya katılan ve yarışmayı hazırlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca son ana kadar heyecanla soruları doğru cevaplayan öğrencilerimiz 6-D sınıfından Havvanur CANCAN, Ebru KAYA, Ahmetcan ERGİN'e 1. olan 6-B sınıfı öğrencilerimiz Feyza İNAN, Buket MAT, Nursima Zeynep MARUFOĞLU ve 6-D sınıf öğretmenimiz Hakan BARUT, 6-B sınıf öğretmeni Harun ÇUKURLU'yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

12-01-20246. Sınıflar Bilgi Yarışması6. Sınıflar Bilgi Yarışması6. Sınıflar Bilgi Yarışması6. Sınıflar Bilgi Yarışması