Nice Yüzyıllara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılı kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenledik.

01.11.2023 177

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Biz de bu kapsamda okulumuzda kutlama programı düzenledik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunamasıyla başlayan program, öğrencilerimizin çeşitli etkinlikleri ile devam etti. Programda emekleri geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01-11-2023Cumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet BayramıCumhuriyet Bayramı