1. Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

Kitap Van Projesi Kapsamında 1. Kitap Okuma Yarışması sonuçlarında dereceye giren öğrencilerimiz düzenlenen törenle başarı belgelerini aldılar.

13.12.2023 58

Ödül Töreni 1 Aralık 2023 Cuma günü okul bahçemizde tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ila okul idaremizin katılımı ile yapıldı. Yarışma sonucunda tüm sınıflardan bir ay boyunca 500 sayfa ve üzerinde kitap okuyan öğrencilerimiz başarı belgelerini Okul Müdürümüz Ömer ASLAN'ın elinden aldılar. Düzenlenen törenle konuşan okul müdürümüz Ömer ASLAN kitap okumanın önemine değinerek tüm yıl boyunca yarışmamızın devam edeceğini ve en çok kitap okuyan öğrencimizin bisiklet ile ödüllendirileceğini söyledi. Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kitap Okuma Yarışması Ödül TöreniKitap Okuma Yarışması Ödül TöreniKitap Okuma Yarışması Ödül TöreniKitap Okuma Yarışması Ödül Töreni