Geçmişten Geleceğe Ozanlarımız Projesi

''Geçmişten Geleceğe Ozanlarımız '' Adlı TÜBİTAK projemizi tüm ortaokul öğrencilerine toplamda dört seans olarak sunduk.

08.12.2022 233

Proje sunumumuz 7 Aralık 2022 tarihinde okul konferans salonumuzda 4 seans olarak gerçekleştirildi. 8. Sınıf öğrencilerimiz 2. ders saatinde, 7. Sınıf öğrencilerimiz 3. ders saatinde,  6. Sınıf öğrencilerimiz 4. ders saatinde ve 5. Sınıf öğrencilerimiz 5. ders saatinde konferans salonuna gelerek sunumu takip ettiler. Programı hazırlayan Müzik öğretmenimiz Abdulmecit ALTER ile görevli öğrencilerimiz ALEYNA YAYİN, YAĞMUR İNAN, HİRANUR ÖZÇOBAN, EROL BAYKARA, AYBERK ADANAŞ, CANER KARATAŞ ve YİĞİT ALİ MARUFOĞLU'na teşekkür ederiz.