"Ne Ses Be" Ses Yarışması

Ahmet Yesevi  BIST ortaokulu sınıflar arası ''Ne Ses Be'' ses yarışması okul müdürümüz Ömer ASLAN, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile konferans salonunda yapıldı.

16.12.2022 200

16 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirlen yarışmayı Müzik Öğretmenimiz Abdulmecit ALTER organize etti.

Eğlenceli geçen yarışma sonunda 8-D Sınıfı öğrencimiz Evin BÜLTE birinci, 5-D sınıfından Ahmet Can ERGİN ikinci ve 6-D Sınıfından Adile KÖSEOĞLU üçüncü olarak ödüllerini oldu.

Van Ahmet Yesevi Borsa İstanbul Ortaokulu olarak yarışmayı düzenleyen Müzik Öğretmenimiz Abdulmecit ALTER'e, Jüri üyelerimiz Matematik Öğretmenimiz Özge KAÇAR'a, Din Kültürü Öğretmenimiz Zafer KATINÇ'a, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Hakan BARUT'a, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yunus SAKIZCİ'ye, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Dilaver ÇELİK'e ve yarışmada emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

16-12-2022Ses YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes YarışmasıSes Yarışması